v

Gratis uitproberen

Vul het formulier op deze webpagina in om één of meer websites, webshops of andere webapplicaties, zonder verdere verplichtingen en kostenloos, aan te (laten) sluiten.

Aan laten sluiten...
Een van onze experts plaats een code in de broncde van uw website, webshop of andere webapplicatie in kwestie. De code is nodig voor het bijhouden van alle statistieken. Aan werkzaamheden die onze experts in dit kader verrichten zijn geen extra kosten verbonden.

Zelf aansluiten of door uw eigen webmaster
U ontvangt een code. De code kopieert en plakt u in de broncode van uw website, webshop of andere webapplicatie die u aan wilt sluiten op het uitgebreide bezoekersstatistieken platform dat op de webservers van Think Webdesign draait.

15 dagen gratis & stopt automatisch
Na 15 dagen is de proefperiode voorbij. Het proefabonnent stopt automatisch en zit u nergens aan vast. Er zijn voor u geen kosten. Als u niet door wilt gaan, dan kunt u de code ook weer laten verwijderen, als u deze niet zelf had geplaatst.

Gratis proefaccount aanvragen (stopt automatisch)

 

Nog iets te vragen?
Vragen kunt u gerust stellen per telefoon, via WhatsApp of per e-mail. U vindt o.a. ons telefoonnummer, mobiele nummer voor WhatsApp en ons e-mailadres op de contactpagina.

Gratis & Vrijblijvend

Meer informatie op de Homepage